Bekendmaking Prijswinnaar Megaprijsvraag Henk Veen schilderij!

En dan is het eindelijk zover! De bekendmaking van de prijswinnaar van onze mega-prijsvraag waarbij niets minder dan een exclusief origineel Ajax-schilderij te winnen is van meesterschilder Henk Veen. Op het laatste moment nog heel veel inzendingen. Veel goede maar helaas ook veel foute. De meest genoemde FOUTE inzending was: Miralim Sulejmani. Waarschijnlijk door het groot aantal letters dat overeen kwam. Wat moest het dan wel zijn?: Niemand minder dan voormalig speler en succestrainer RINUS MICHELS!

Uit de vele inzendingen hebben wij uiteindelijk via loting de volgende prijswinnaar getrokken: RUUD BESSELING UIT AMSTERDAM. Hij wint dat fantastische Ajax-doek! Niemand minder dan Henk Veen zelf zal hem dit binnenkort persoonlijk overhandigen. Ruud; gefeliciteerd man, we nemen zsm contact met je op!

Hieronder de foto van het schilderij:

Website: www.henkveen.nl & www.henkveen.com

Wie is Henk Veen en wat heeft hij met Ajax te maken?
Henk Veen is een rasechte Amsterdammer, een toffe peer met een echt Ajax-hart. Als materiaal gebruikt hij spuitverf en verft met kwast en sjablonen, waarmee hij zonder omwegen zijn emoties vast kan leggen.

Henk Veen kent naamsbekendheid in Nederland door de exposities in meerdere galerieën o.a de Cruyff Foundation en de ArenA. De kunst van Henk Veen was ook te bewonderen in televisieprogramma’s zoals Gouden Kooi Talpa TV, Idols, MTV/TMF awards, Big Brother Hotel, Absolutely, Cash & Carlo, 7Plagen van Talpa, SBS Hart van Nederland, AT5 FC Godenzonen, AT5 Kort Amsterdams, Trendies, Wannahaves en Life & Cooking waar hij de deuren van het decor geschilderd heeft.

Vele grootheden
Bekende personen die een doek hebben van Henk Veen zijn o.a Johan Cruyff, Klaas Jan Huntelaar, Carlo Boszhard, Dan Ligtvoet, Dj Tiesto, Marc Owen, Frank Rijkaard, Ali B, Irene Moors, Xandra Brood, Rudolpf Van Veen, Jamai, Jim, Hind, Edwin Evers en Huub uit de Gouden Kooi.

Related posts