ADO meldt zich bij Ajax voor Delorge

ADO Den Haag onderneemt een poging om Laurent Delorge terug te halen bij Ajax, zo meldt De Telegraaf in haar zaterdageditie. De Belg speelde voordat hij in zomer van 2007 overstapte naar Amsterdam één seizoen voor de Hofstedelingen. De Zuid-Hollanders meldden zich al in de Amsterdam ArenA, maar wachten af of de 29-jarige aanvaller transfervrij mag vertrekken. De oud-speler van onder meer AA Gent, Coventry City, Lierse SK en Anderlecht speelde afgelopen anderhalf seizoen slechts viercompetitieduels voor de hoofdstedelingen.

“Ik weet van de interesse”, aldus Delorge. “Ik wacht af wat de status is en hoop dat de clubs er uitkomen. Maar blijkbaar is iedereen nu met vakantie. Ik ken ADO en sta niet onwelwillend tegenover een transfer.” Danny Blind: “Laurent heeft zich in een moeilijke situatie voor hem het laatste half jaar heel professioneel opgesteld. Als de belangstelling concreet blijkt, zullen wij niks opwerpen dat de transfer tegenhoudt.”

Related posts