Ten Cate ziet Leonardo graag naar Panathinaikos komen

Leonardo zou in de belangstelling staan van 1.FC Köln en Panathinaikos (zie eerdere bericht). De zaakwaarnemer van Leonardo ontkent dan wel alle interesse (zie bericht) maar toch broeit er iets. In de nieuwe Voetbal International geeft Panathinaikos-coach Henk ten Cate aan dat hij de Braziliaan het liefst in de zomer haalt. Dan is hij transfervrij. ”Dat maakt hem, gekoppeld aan zijn aanvallende kwaliteiten, een interessante optie voor ons,” aldus de voormalige Ajax-trainer. ”Wij spelen vaak tegen zeer defensieve ploegen en dan kun je een speler met een goede passeeractie in huis goed gebruiken.”

De toekomst van Leo in Amsterdam is nog onduidelijk. Ondanks dat hij te horen kreeg dat Marco van Basten tevreden over hem is, kreeg hij nog geen nieuwe contractaanbieding. Het lijkt erop dat zijn verblijf in Amsterdam afhankelijk is van het wel of niet slagen van de transfer van Elia.

Related posts