Spelers Real willen Diarra maar fans ‘The Hunter’

Lassana Diarra of Klaas-Jan Huntelaar? Het is een vraag die coach Juande Ramos zal moeten beantwoorden als Real Madrid er niet in slaagt clementie te krijgen van de UEFA. Slechts één van de twee aanwinsten mag meespelen in de Champions League. De aanhangers en hun ploeggenoten hebben al een keuze gemaakt.

Huntelaar zal moeten toekijken als Real het avontuur in de Champions League vervolgt met de achtste finale tegen Liverpool. Althans, dat is volgens Marca de mening van de spelers van de Madrileense club. Los Merengues prefereren Diarra omdat ze meer defensieve zekerheid willen en het aantal kansen van tegenstanders flink willen verminderen.

Aanvallendmoet Real ook succes kunnen hebben met de nog aanwezige offensieve krachten zoals Raúl, Gonzalo Higuaín, Arjen Robben, Javier Saviola en Royston Drenthe. Defensief kan het middenveld versterking gebruiken, aangezien Fernando Gago de enige fitte controlerende middenvelder is. ‘In de thuiswedstrijd tegen Liverpool moeten we de nul houden’, motiveerden de spelers hun keuze volgens Marca.

Als het aan de supporters ligt, dan schrijft Real Huntelaar in voor de Champions League. Volgens een poll op de website van AS stemde een overweldigende meerderheid van de fans voor de Nederlandse spits, die liefst 82 procent van de 11.573 stemmen kreeg toebedeeld.

Related posts