Elia: ‘Ik kan iets toevoegen bij Ajax’

Eljero Elia zegt in de nieuwe Sportweek dat hij van waarde kan zijn voor Ajax. Hieruit blijkt opnieuw dat de FC Twente-aanvaller graag naar Ajax wil verkassen. Aan het begin van het nieuwe jaar praten Ajax en FC Twente verder. ‘Ajax is een heel mooie, gezellige club waar ik een erg goed gevoel bij heb. Ik heb inmiddels één gesprek achter de rug en nu is het aan de clubs om eruit te komen’, zegt Elia in het weekblad.

‘Ik heb mijn ambities en zie Ajax als een serieuze optie. Ik kan een hoger niveau aan, denk dat ik iets kan toevoegen in Amsterdam. Het buitenland komt misschien nog te vroeg. Ik wil niet te grote stappen nemen’.

‘Als Twente haar poot stijf houdt dan wacht ik. Geen probleem. Ik zal zeker niet mijn kont tegen de krib gooien. Misschien teken ik zelfs wel bij. Dat is ook een optie. Ik heb het prima naar mijn zin bij de club’.

zie eerdere berichten:
23-12-08: Pa Elia: ‘Eljero wil dolgraag naar Ajax’
22-12-08: ‘Ook Duitse topclubs Bayern en Schalke willen Elia’
18-12-08: Telegraaf: ELIA PER 1 JANUARI AJACIED
17-12-08: Eljero Elia in de winterstop om de tafel met Ajax
17-12-08: ‘Zaakwaarnemer Elia heeft band met Ajax en overweegt arbitrage’
16-12-08: FC Twente verkoopt Elia liever aan willekeurige Engelse club dan aan Ajax
16-12-08: Munsterman wil Elia niet laten gaan: ‘Ajax heeft zich nog niet gemeld’
16-12-08: Van Basten sprak al met Elia die zelf ook voorkeur voor Ajax heeft
15-12-08: VI: ‘Ajax gaat deze week bod uitbrengen op Elia’
13-12-08: ‘Elia kon naar Racing Santander maar heeft betere aanbiedingen van o.a. Ajax en Arsenal’
08-12-08: Emanuelson hoopt op versterking in winterstop: Eljero Elia?
18-11-08: Management: Interesse Ajax voor Eljero Elia ‘nonsens’
14-11-08: ‘Elia opnieuw in belangstelling Ajax’
19-06-07: Elia: ‘Naar Ajax? Kom op zeg, dat kon ik toch niet maken naar de supporters’

Related posts