Daley Blind: ‘Ik wil Mister Ajax worden’

Steeds vaker verschijnt jongeling Daley Blind binnen de krijtlijnen bij Ajax 1. De 18-jarige middenvelder maakte tegen ADO Den Haag geen gelukkige invalbeurt, maar is tot nu toe zeker een groot talent gebleken.

De zoon van technisch manager Danny Blind is zeer content met zijn overgang van Jong Ajax naar het eerste. ‘Dit is natuurlijk mooi, hier doe je het allemaal voor. Nu speel ik bij de grote jongens en dat merk je meteen: alles gaat sneller’, aldus Blind in de nieuwe Ajax Kick Off. ‘Mijn debuut kwam sneller dan verwacht. Gelukkig ging het goed, want doordat ik druk zette kregen we een corner, die uiteindelijk de winnende goal opleverde.’

Over zijn toekomstplannen is de middenvelder heel duidelijk: ‘Volgend seizoen of het jaar daarna wil ik een vaste plek in de basis hebben en vervolgens flink wat seizoenen met Ajax 1 meedraaien. De nieuwe Mister Ajax worden lijkt me wel wat.’

Related posts