Van Basten wisselt ‘kwakkelige’ Oleguer

Een kwartier voor rust bij een 2-0 voorsprong haalde Marco van Basten tegen ADO Den Haag centrumverdediger Oleguer naar de kant. De coach lijkt eindelijk in te gaan zien dat de Spanjaard een zwakke schakel in de verdediging vormt. “We hebben hem eerst op rechts gezet en Gregory in het centrum, maar het bleef kwakkelig”, aldus Van Basten. “We hebben achttien man voor deze wedstrijd en Bruno Silva is een goede invaller gebleken.”

Van Basten wil echter nog geen conclusies verbinden aan de wissel. “Oleguer had gewoon een mindere wedstrijd, dan kan je gewisseld worden.” Als Van Basten beter had opgelet had hij gezien dat het de afgelopen weken al bedroevend slecht ging met Oleguer.

Zie ook eerdere bericht:
20-12-2008: ‘Oleguer kan gewoon niet voetballen’

Related posts