Leonardo tegen ADO opnieuw gepasseerd

Leonardo lijkt opnieuw gepasseerd te zijn door Marco van Basten. De Braziliaan zat vorige week tegen De Graafschap nog wel bij de selectie, maar vandaag tegen ADO ontbreekt hij in de 18-koppige selectie. Voor Leonardo opnieuw een vervelende situatie, de ene keer speelt hij de sterren van de hemel, de andere keer is hij niet vooruit te branden. Van Basten zal snel een keuze met hem moeten maken over de positie van Leonardo. NEC Nijmegen heeft nog steeds interesse om hem in te winterstop over te nemen.

De selectie voor het duel tegen ADO:
Kenneth Vermeer, Hans Vonk, Bruno Silva, Oleguer, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen, Urby Emanuelson, Miralem Sulejmani, Gregory van der Wiel, Luis Suarez, Gabri, Dario Cvitanich, Eyong Enoh, Siem de Jong, Evander Sno, Vurnon Anita, Robbert Schilder en Daley Blind

Related posts