Home morgen open en nieuwe uitgave Fanzine De Meersche Helden verkrijgbaar

Zondag tijdens Ajax – ADO Den Haag is het supportershome geopend.
Het supportershome zal zijn deuren openen vanaf +/- 09:30 uur dus kom gezellig langs om het jaar lekker af te sluiten met een drankje en alvast de juiste sfeer op te doen voor de laatste wedstrijd van onze club in 2008. Het supportershome zal open zijn tot enige tijd na de wedstrijd.

Morgen voorafgaand aan de wedstrijd tegen Ado DenHaag is ook het Fanzine De Meersche Helden uitgave 3 verkrijgbaar. De kosten van het Fanzine bedraagt 2 euro, en zal vanaf half 11 op de volgende locaties te koop zijn: Strandvliet, Zuid H, Zuid J, Hoek Perry sport en station Bijlmer.

In deze uitgave een nagedachtenis aan Sjakie Wolfs, Leipe Shit Ouwe, en een interview met Gregory van der Wiel.

Related posts