Gabri wel, Lindgren niet fit voor Ado

Gabri kan zondag in actie komen in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. De middenvelder was een twijfelgeval nadat hij vrijdag wegens ziekte in zijn bed was blijven liggen, maar zaterdag bleek Gabri fit genoeg te zijn om zondag te kunnen spelen. De Spanjaard zit zodoende bij de wedstrijdselectie.

De kans is groot dat Gabri start naast Eyong Enoh. De twee verdedigende middenvelders speelden afgelopen weekend al naast elkaar in de wedstrijd tegen De Graafschap (0-6) en Marco van Basten liet na afloop van dat duel weten dat hij zeer tevreden was over dit experiment.

Daarnaast is Rasmus Lindgren nog niet wedstrijdfit. De Zweed, die de afgelopen duels al miste wegens een enkelblessure, zal er ook zondag niet bij zijn en zal de wedstrijd tegen ADO vanaf de tribune moeten volgen. Ook Maarten Stekelenburg, Ismaïl Aissati, Mitchell Donald en Jan-Arie van der Heijden nemen op een stoeltje in de ArenA plaats.

Related posts