Sulejmani heeft erover nagedacht Verbeek te volgen naar feyenoord

Miralem Sulejmani verkastte aan het begin van dit seizoen voor 16,25 miljoen euro van SC Heerenveen naar Ajax, waar ook Feyenoord interesse in hem had. ‘Daar heb ik best over nagedacht’, aldus Sulejmani tegenover Sportweek.

Gertjan Verbeek, zijn coach bij SC Heerenveen, vertrok naar Feyenoord en wilde Sulejmani meenemen. ‘Als jonge speler had ik er een beter gevoel bij om naar Amsterdam te gaan’, zegt Sulejmani in Sportweek. ‘Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart; al die jongens belanden uiteindelijkbij een Europese topclub. En dat is mijn doel. Dat is een van de redenen waarom ik dacht: ik moet naar Ajax toe.’

Over de titelkansen, Ajax staat na zestien speelronde tweede, is Sulejmani duidelijk. ‘We hebben de meeste individuele kwaliteit. Natuurlijk hebben we Klaas-Jan verloren, maar ik geloof in deze ploeg. We hebben Dario Cvitanich nog en Darko Bodul achter de hand. Hij is ook goed, dat heeft hij bij Heerenveen al laten zien. Ik denk dat Ajax nog veel plezier aan hem kan beleven.’

Related posts