Gabri onzeker voor duel tegen ADO

Het is nog onduidelijk of Gabri zondag inzetbaar is in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. De middenvelder van Ajax is ziek en ontbrak vrijdag op de training. Zaterdag wordt beslist of de Spanjaard tegen de Hofstedelingen inzetbaar is

Ook zal Marco van Basten niet kunnen beschikken over Rasmus Lindgren. De Zweed is nog niet voldoende hersteld van zijn enkelblessure. Marco van Basten heeft de komende tegenstander de afgelopen weken bestudeerd en verwacht dat de ploeg ‘inzakt en vervolgens countert’. ‘Dat doen ze met succes, getuige de resultaten van de laatste tijd’, doceerde de trainer vrijdagmiddag op de persconfentie. ‘ hebben al een tijdje niet meer verloren en onder andere ruim van NAC Breda gewonnen. Dat zegt wel iets over de kracht van de ploeg’.

Marco van Basten heeft wel een oproep aan alle supporters die komende zondag aanwezig zijn in de Amsterdam Arena. Klaas-Jan Huntelaar neemt na het duel tegen ADO afscheid van Ajax en het publiek. Van Basten laat hierover weten,’Hij verdient het om waardig afscheid te kunnen nemen van Ajax en van het publiek, maar niks is belangrijker dan de wedstrijd. Als wij die wedstrijd goed spelen en weten te winnen, dan draagt dat bij aan de sfeer rondom zijn afscheid’.

Related posts