Online kaartverkoop Ajax-ADO ook tijdens de kerstdagen!

Kaarten voor het duel Ajax – ADO Den Haag van aanstaande zondag 28 december zijn ook gedurende de kerstdagen online verkrijgbaar. De online kaartverkoop loopt tot en met zaterdag 27 december. Er kan maximaal één kaart per Club Card gekocht worden. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk.

Het wordt zondag een speciale wedstrijd. Het is Ajax’ laatste optreden van het jaar 2008 en na afloop van het duel wordt afscheid genomen van Klaas Jan Huntelaar. The Hunter werd eerder deze maand vastgelegd door Real Madrid. De topspits speelde drie jaar in Amsterdamse dienst en maakte in 136 wedstrijden 105 doelpunten. Daarmee is Huntelaar deze eeuw veruit de meest productieve speler van Ajax en verdient hij natuurlijk een mooi afscheid.

Ajax – ADO Den Haag begint om 12.30 uur. Het afscheid van Huntelaar vindt rond 14.15 uur plaats. Zorg dat je het niet mist!

Klik hier voor de online kaartverkoop >>

Related posts