Megaprijsvraag origineel exclusief schilderij Henk Veen!

Niks te doen met de kerstdagen? Wij hebben een zeer lucratieve oplossing: Onze mega-prijsvraag waarbij niets minder dan een origineel, dus geen replica of slechte fotokopie, maar een 100% UNIEK echt Ajax-schilderij te winnen is van topschilder Henk Veen. Puzzel en win dat exclusieve doek!Website: www.henkveen.nl & www.henkveen.com

Hoe werkt het?
Vanaf woensdag 12 november hebben wij één maand lang willekeurig verstopt in een van de vele nieuwsberichten op deze site TIEN LETTERS bekend gemaakt. LET OP: Om het niet te makkelijk te maken hebben we enkele letters weg gelaten!! De letters samen vormen een woord of woorden die uiteraard iets met Ajax te maken hebben. Dat kan alles zijn; een speler, een voorwerp, een begrip of wat dan ook. Verzamel de letters en puzzel naar de oplossing. Mail deze oplossing naar ons toe en wellicht ben jij die mazzelaar die straks net als onder andere Klaas Jan Huntelaar, Johan Cruijff en Frank Rijkaard ook een originele Henk Veen aan de muur heeft hangen! Uiteraard is deelname, zoals altijd, gratis! Op VRIJDAG 2 JANUARI 2009 zullen wij de gelukkige prijswinnaar bekend maken die het schilderij gewonnen heeft.

Wie is Henk Veen en wat heeft hij met Ajax te maken?
Henk Veen is een rasechte Amsterdammer, een toffe peer met een echt Ajax-hart. Als materiaal gebruikt hij spuitverf en verft met kwast en sjablonen, waarmee hij zonder omwegen zijn emoties vast kan leggen.

Henk Veen kent naamsbekendheid in Nederland door de exposities in meerdere galerieën o.a de Cruyff Foundation en de ArenA. De kunst van Henk Veen was ook te bewonderen in televisieprogramma’s zoals Gouden Kooi Talpa TV, Idols, MTV/TMF awards, Big Brother Hotel, Absolutely, Cash & Carlo, 7Plagen van Talpa, SBS Hart van Nederland, AT5 FC Godenzonen, AT5 Kort Amsterdams, Trendies, Wannahaves en Life & Cooking waar hij de deuren van het decor geschilderd heeft.

Bekende personen die een doek hebben van Henk Veen zijn o.a Johan Cruyff, Klaas Jan Huntelaar, Carlo Boszhard, Dan Ligtvoet, Dj Tiesto, Marc Owen, Frank Rijkaard, Ali B, Irene Moors, Xandra Brood, Rudolpf Van Veen, Jamai, Jim, Hind, Edwin Evers en Huub uit de Gouden Kooi.

Hou AjaxF-side.NL dus in de gaten en win ook een ECHTE Henk Veen!

Related posts