Wesley: ‘Ik hoop ooit samen met Rodney te spelen’

Wesley Sneijder heeft op de website van de FIFA een openhartig interview gegeven over onder andere Ajax, Real Madrid en zijn jongere broertje Rodney. Sneijder geeft aan dat de opleidingsschool van Ajax nog steeds 1 van de beste van de wereld is. “Ze houden alles onder controle, van je studie tot en met het trainen. Mijn broertje Rodney heeft onlangs ook een contract getekent bij Ajax. hij is een erg goede speler, hopelijk speel ik ooit samen met hem.

Verder geeft Wesley Sneijder aan dat Danny Blind de trainer is die het meest impact op hem heeft gemaakt. Dit komt onder andere omdat Wesley onder hem heeft mogen werken in de tijd vlak voor zijn doorbraak bij Ajax 1.

Kijk hier voor het volledige interview van Wesley Sneijder op Fifa.com

Related posts