Elleboog tegen Cvitanich levert Volmer schorsing voor vijf duels op

De Graafschap moet het de komende vijf duels stellen zonder Joost Volmer. De verdediger hoorde maandag dat de KNVB hem voor zes duels schorst, waarvan één voorwaardelijk, weet Sportweek. Volmer kreeg zondag in het duel met Ajax (0-6 verlies) de rode kaart voorgehouden nadat hij Dario Cvitanich met een welgemikte elleboogstoot tegen de vlakte werkte.

De Graafschap en Volmer gaan volgens De Gelderlander niet in beroep tegen de straf. Door de schorsing kan Volmer ‘genieten’ van een lange winterstop. Hij zal pas begin februari zijn opwachting weer kunnen maken in de hoofdmacht van de kwakkelende Superboeren.

Spijt
Direct na afloop van de wedstrijd tegen Ajax toonde Volmer spijt: “Ik weet niet wat me bezielde. Ik kan hier wel een of ander lulerhaal op gaan hangen maar dat doe ik niet”. Volmer leverde ook direct zijn aanvoerdersband in bij trainer Van Stee.

Related posts