Vermaelen fit voor duel met De Graafschap

Thomas Vermaelen kan gewoon meedoen in de wedstrijd tegen De Graafschap. De Belg had vrijdag nog last van zijn achillespees, waardoor zijn inzetbaarheid twijfelachtig was.

Marco van Basten zal opnieuw het elftal op sommige plaatsen moeten wijzigen. Rasmus Lindgren trainde zaterdag apart van de groep omdat hij nog steeds last heeft van een enkelblessure. Na de zaterdagtraining bleek dat Lindgren definitief niet meereist naar Doetinchem. Daarintegen kan Van Basten wel weer beschikken over de middenvelders Gabri en Enoh.

De achttien geselecteerden voor De Graafschap – Ajax (zondag, 12.30 uur) zijn:
Bruno Silva, Oleguer, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen, Evander Sno, Urby Emanuelson, Miralem Sulejmani, Kenneth Vermeer, Gregory van der Wiel, Luis Suarez, Dario Cvitanich, Leonardo, Hans Vonk, Siem de Jong, Robbert Schilder, Daley Blind, Eyong Enoh en Gabri

Related posts