Fiorentina-kamp: ‘Ajax mooiste ploeg die we konden treffen’

Fiorentina-speler Gilardino heeft in de Italiaanse media als reactie op de loting gezegd dat Ajax-Fiorentina een mooie wedstrijd is voor de supporters en een ontmoeting tussen twee mooie steden. Verder zei hij: ‘De ArenA is een mooi stadion. Ze spelen wel zonder Huntelaar, maar die heeft natuurlijk ook een vervanger. We verwachten wel dat de return in Firenze voor ons een groot voordeel kan betekenen’, aldus Gilardino die kennelijk nog niet had doorgekregen dat de Italianen eerst thuis spelen.

De Italianen kijken verder vooral uit naar de ontmoeting met Marco van Basten die jarenlang furore maakte als spits van de gouden ploeg van AC Milan. Fiorentina-boos Sandro Mencucci sprak tegenover Sky van ‘de mooiste ploeg die we konden treffen’ en van ‘een mooie wedstrijd met uitdaging’. Ook hij kijkt uit naar de komst van Van Basten.

Related posts