NAC flirt nog altijd met Schilder

NAC hengelt nog altijd naar de diensten van Robbert Schilder, zo meldt BN/De Stem. Schilder kreeg deze week van Ajax te horen dat hij in aanmerking komt voor verhuur. Zijn contract in Amsterdam loopt aan het eind van dit seizoen af. Hoewel Schilder bij Ajax meestal deel uitmaakt van de selectie van achttien spelers, komt hij nauwelijks aan spelen toe onder hoofdtrainer Marco van Basten. De middenvelder speelde op 9 november jongstleden tegen Sparta Rotterdam zijn vijfde en laatste officiële duel en wil daarom elders meer aan voetballen komen.

Bij Ajax was er afgelopen zomer al geen plaats voor Schilder. De linkspoot werd al twee keer verhuurd aan Heracles Almelo en was dichtbij een overgang naar NAC. De Bredase club weigerde echter om een bedrag van circa vijf ton neer te tellen voor de linkspoot. Technisch directeur Earnest Stewart bevestigde woensdag aan het regionale dagblad dat NAC nog steeds interesse heeft in Schilder.

Een overstap in de winterstop komt echter pas aan de orde als er bij de Bredase club een andere speler verkocht of verhuurd wordt. Tot dusver heeft alleen Gertjan Tamerus te horen gekregen dat hij weg mag. De Bredanaars hopen de 22-jarige Schilder sowieso voor volgend seizoen aan zich te binden.

Bron: Partnersite: Voetbalzone.nl

Related posts