Ajax speelt in januari in Portugal opnieuw oefenpot tegen VfB Stuttgart

Ajax speelt zaterdagmiddag 10 januari in Portugal een oefenwedstrijd tegen VfB Stuttgart. Het duel met de Duitsers begint om 15.00 uur en wordt gespeeld in het stadion van Paços Ferreira, net boven Albufeira.Tijden en data zijn onder voorbehoud. De selectie van Ajax is van 5 tot en met 11 januari op trainingskamp in Portugal. Het oefenduel met Stuttgart is de enige wedstrijd tijdens het verblijf van de Amsterdammers in het zuiden van Europa.

Afgelopen seizoen oefende Ajax in Dubai ook tegen de Duitse kampioen van 2007. Ajax verloor dat duel met 1-0, mede doordat Hedwiges Maduro al na zes minuten met een rode kaart van het veld werd gestuurd (FC Twente verkoopt Elia liever aan willekeurige Engelse club dan aan Ajax).

Related posts