Ajax ook bereid Schilder te verhuren

Naast Vurnon Anita is Ajax bereid om in de winterstop ook Robbert Schilder te verhuren aan een geinteresseerde eredivisieclub. De verdediger mag zelf aangeven of hij het seizoen bij Ajax wil volmaken of tussentijds een overstap wil maken. Op zich is dit standpunt van Ajax opmerkelijk: Thomas Vermaelen is de enige linksback in de selectie. Naast Schilder kan ook Anita daar spelen. Emanuelson zou het ook kunnen maar het verleden heeft aangetoond dat hij daar niet al te best uit de verf komt.

Ook met Siem de Jong hebben Marco van Basten en technisch manager Danny Blind een gesprek gevoerd. ‘Bij Siem zullen we kijken wat het beste voor de club en voor hemzelf is,’ stelt Van Basten, die de aanvallende middenvelder op dit moment weer in zijn basisteam heeft staan.

Kennedy Bakircioglu, Dennis Rommedahl en Javier Martina kregen eerder deze week te horen dat zij mogen uitzien naar een andere werkgever.

Related posts