Munsterman wil Elia niet laten gaan: ‘Ajax heeft zich nog niet gemeld’

In tegenstelling van verschillende mediaberichten heeft Ajax zich niet bij FC Twente gemeld voor Eljero Elia. ‘Ze moeten toch eerst langs mij’, zegt voorzitter Joop Munsterman van de club uit Enschede.

Feit is dat Elia nadrukkelijk in de belangstelling staat van Ajax, dat een deel van de miljoenen van Klaas-Jan Huntelaar voor de rappe vleugelflitser zou willen aanwenden. FC Twente laat Elia, wiens contract in de zomer 2010 afloopt, niet zonder slag of stoot vertrekken. ‘We willen de selectie bij elkaar houden, ook na de winterstop’, zegt Munsterman. ‘Een vertrek van Elia is voor ons niet aan de orde’. Dat de voorzitter van de tukkers vasthoudend is weten we inmiddels. Ook bij de eventuele transfer van Wielaert naar Ajax afgelopen jaar, hield de preses de deur stevig op slot.

Related posts