Graafschap-Ajax: De Jong versus De Jong

De wedstrijd tussen De Graafschap en Ajax van komend weekend zou wel eens op een broedertwist kunnen gaan uitdraaien. Bij Ajax staat middenvelder Siem de Jong onder contract, terwijl zijn broertje Luuk sinds enige tijd bij de selectie van ‘de Superboeren’ zit. Luuk ierover in De Stentor: “Het klopt dat dit duel al tijden in de agenda staat. Voor mij was het een streven om dan bij de selectie te zitten, maar gelukkig gebeurde dat eerder.”

Er is tussen de broers echter nog niet veel gesproken over de mogelijke broedertwist. “Eigenlijk praten we samen niet veel over voetbal. Weet je dat we beiden eerst ook nog maar eens moeten afwachten of we wel bij de wedstrijdselectie van achttien spelers zitten,” houdt Luuk de Jong nog een slag om de arm.

Related posts