Supportershome weer doelwit van brandstichters

Afgelopen nacht was ons Supportshome weer doelwit van enkele stumpers, deze stakkers hebben rond 04:00 een zeer brandbare vloeistof naar binnen gegoten en hebben dit vervolgens aangestoken. Door de redelijk open vloer is de vloeistof direct door de vloer heen gezakt, en dat heeft een gote brand kunnen voorkomen.

Tevens was er rond die tijd ook een voorbijganger die rook uit het Home zag komen, en heeft de Politie en de Brandweer gewaarschuwd. De schade is, een gat in de vloer en wat rook schade. De schade zal waarschijnlijk redelijk snel hersteld zijn.

Het clubhuis was al eerder doelwit van brandstichters. In 2005 brandde het bijna helemaal uit. In 2006 was ook het nieuwe clubhuis doelwit en eerder dit jaar werd het enkele malen beklad door enkele kanslozen van ADO Den Haag en feyenoord.

Related posts