Ajax loopt opnieuw uit op psv

Ajax is weer twee punten uitgelopen op psv. De formatie van Huub Stevens wist ook dit weekeinde niet de drie punten te pakken en draait een alles behalve goed seizoen tot nu toe.

In Arnhem was het Vitesse die dit keer de zwakheden bij de ploeg uit eindhoven blootlegde. Met een risicoloos geschuif was de wedstrijd niet om aan te zien. Vlak voor rust wist Amrabat toch de bal langs de verbouwereerde doelman van Vitesse te schieten. De gelijkmaker van Tarvajärvi zorgde nog voor enige opwinding in de verder saaie middag in Arnhem. psv trainer Stevens stuurde Danny Koevermans en Ibrahim Appelvlaai nog het veld in, maar die ingreep leverde niet het gewenste ‘slagroom op het toetje’ op.
Ajax heeft inmiddels een gat van zes punten geslagen met de ploeg uit eindhoven en lijkt dit seizoen eindelijk eens af te rekenen met het psv-spook.

Related posts