Lindgren: ‘Niet goed gespeeld tegen NAC’

Rasmus Lindgren speelde vrijdagavond met Ajax tegen Nac Breda. De Zweed schoot met een fraai schot de 3-0 op het scorebord, wat tevens de eindstand was in de koude Arena. Toch was de middenvelder niet tevreden over het vertoonde spel van de ploeg.

‘Nee, wat wij hebben laten zien was niet goed. Er waren veel foute passes in ons spel en de zuiverheid ontbrak’. Wekelijks maakt Marco van Basten aanpassingen in zijn basiselftal om de juiste balans te vinden. Of dit ook met het vertoonde spel van vanavond te maken heeft laat Lindgren weten,’Dat denk ik niet, wij zijn allemaal goed bewust van hetgene waar we mee bezig zijn. Ik denk eerder dat het een beetje een kwestie van zelfvertrouwen is’. Lindgren is overigens wel blij met de behaalde punten. Natuurlijk ben ik blij dat we de drie punten hier hebben gehouden, dat is belangrijk als je mee doet om de titel. Wij zijn elke dag bezig om het spel beter te maken en dat komt ook wel, daar ben ik van overtuigd’.

Related posts