Engelse transfermarkt opnieuw 2 dagen langer

De Engelse clubs hebben niet tot 31 januari, maar tot 2 februari de tijd hun selecties te versterken. Dat maakte de voetbalbond FA bekend. De maatregel is in werking gezet omdat 31 januari op een zaterdag valt. De bond vreest dat clubs worden benadeeld met hun transfers, aangezien het kantoor van de FA op zaterdag gesloten is en de transfers dus niet doorgevoerd kunnen worden.

De FA verwacht dat het initiatief door de meeste Europese landen zal worden overgenomen. Datzelfde gebeurde eind augustus, toen besloten werd de markt ook tot 1 september open te houden (zie eerdere berichten hieronder).

zie eerdere berichten:
25-08-08: KNVB verschuift in navolging andere bonden transferdeadline ook met één dag
19-08-08: Huntelaar op 1 september nog naar Man. United?: KNVB gaat verlengde Engelse transferdeadline onderzoeken

Related posts