Coronel: ‘Oude logo zal niet terugkeren’

Het blijft een heikel punt binnen de Ajax gelederen. Men houdt elkaars hand boven het hoofd. De Ledenraad komt niet tot overeenstemming, niet onlogisch als je weet dat de bedenker van de smurf met wat vriendjes in diezelfde Ledenraad zit. Met andere woorden, men blijft doof voor de vurigste wens van de Ajaxsupporter.

Ajax voorzitter Uri Coronel is stellig als het aankomt op de terugkeer van het oude logo. “Nee”, is steevast zijn antwoord. Coronel is van mening dat de club behoefte heeft aan rust, en dat de discussie over het te voeren logo deze rust in gevaar brengt.

Onder zijn voorganger Jaakke stond Ajax op de drempel van een kentering. Aegon wilde dolgraag het oude logo op de shirts terug, en ook Adidas was bereid mee te werken. Echter, zolang Uri Coronel voorzitter is zal Ajax met de smurf op de borst blijven spelen.

Beste Uri, wij zullen de discussie nooit staken! Je kop in het zand steken zal ons geluid niet doen verstommen…

Geef Ajax zijn gezicht terug!

Dapp’re Strijders weblog

Related posts