Vermeer ziet duel met NAC met vertrouwen tegemoet

Kenneth Vermeer ziet het duel met NAC met vertrouwen tegemoet, zo valt op Ajax.nl te lezen. Niet omdat alleen omdat de Brabanders een mindere periode doormaken, maar ook vanwege het thuisvoordeel. ,,Niemand wint gemakkelijk in de ArenA.”

Hij kijkt uit naar de wedstrijd tegen NAC. ,,Het is een ander NAC dan in het begin van de competitie”, zegt hij over de tegenstander die ontzettend goed aan het seizoen begon, maar de laatste twee duels met 4-0 verloor. ,,Door blessures missen ze momenteel veel goede spelers. Maar desondanks mogen we NAC niet onderschatten. Er zit veel voetbal in de ploeg en daarnaast zijn wedstrijden tegen Ajax voor de meeste clubs wedstrijden op zich: iedereen wil van ons winnen.”

Vorig seizoen werd Vermeer verhuurd aan Willem II en toen speelde hij ook tegen NAC. ‘Dat werd 0-0’, aldus Vermeer. ‘Rydell Poepon maakte nog een doelpunt voor ons, maar dat werd afgekeurd vanwege buitenspel.’

Ook Ajax slaagde er afgelopen seizoen in eigen huis niet in te winnen van NAC. Integendeel, de Bredanaars wonnen met 1-3. Dit seizoen is Ajax in het eigen stadion nog ongeslagen. Op de wedstrijd tegen FC Utrecht na (1-1) werden alle thuiswedstrijden geworden. ,,Niemand wint gemakkelijk in de ArenA”, zegt Vermeer. ,,Het hele stadion staat altijd als één man achter ons. Als wij scherp zijn en geconcentreerd spelen, is het voor iedere tegenstander een heel moeilijke opgave om punten te pakken.”

Bron: Ajax.nl

Related posts