Huntelaar: ‘Bij Real op nul beginnen’

De nieuwe aanwinst van Real Madrid – Klaas-Jan Huntelaar – heeft de ontslagen Real-trainer Bernd Schuster nooit in levenden lijve ontmoet. ‘Ik heb hem heel even telefonisch gesproken’, zegt de inmiddels ex-Ajacied. Huntelaar denkt niet dat de trainerswissel bij zijn nieuwe club Real Madrid problemen op gaat leveren voor hem zelf.

Verhalen dat Schuster hem heeft gehaald en Huntelaar dus wel eens een moeilijke tijd tegemoet kan gaan, spreekt hij tegen. ‘De beslissing om mij te kopen werd clubbreed gedragen. Ook voorzitter Ramon Calderon en technisch directeur Pedrag Mijatovic hebben zich sterk gemaakt voor mijn komst. In de gesprekken werd duidelijk dat ik al lange tijd werd gevolgd en dat iedereen zeer onder de indruk was. Ik moest in Madrid sowieso op nul beginnen. Alleen nu onder Juande Ramos in plaats van Schuster. Het verandert niets aan het feit dat ik mijn stinkende best ga doen’.

Related posts