Enoh traint weer mee met de groep; Gabri nog niet

Ajax stond woensdag voor het eerst sinds de zege op Volendam weer buiten op het trainingsveld naast de ArenA. Eyong Enoh deed gewoon mee met de groep, Gabri trainde nog apart. Enoh viel in de wedstrijd tegen Volendam in de tweede helft geblesseerd uit, maar de schade bleek mee te vallen. Woensdag deed hij alle oefeningen weer mee met de groep, ook de grote partijvormen tegen het einde van de training. De Kameroener maakte een fitte indruk.

Gabri is nog niet zover als Enoh. De Spaanse middenvelder die kampt met een enkelblessure, begon de woensdag met heel veel loopwerk. Na een tijdje werd ook nog even de bal erbij gehaald en werkte hij met fysiotherapeut Frank van Deursen diverse oefeningen af. Gabri verliet iets eerder het veld dan zijn collega’s, die een lange sessie voorgeschoteld kregen van de technische staf.

Ajax werkt donderdag de laatste training af in voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen NAC van aanstaande vrijdag. Die training begint om 11.00 uur.

Related posts