Emanuelson hoopt op versterking in winterstop: Eljero Elia?

Urby Emanuelson hoopt dat Ajax zich in de winterstop gaat versterken. De allrounder vindt dat er nog wel iemand bij kan in de selectie. Een uitgesproken keus heeft Emanuelson niet maar er is wel een speler die hij graag naar Ajax ziet komen.

In Sportweek laat Emanuelson zich uit over een eventueel nieuw aan te trekken speler. ‘Een echte voorkeur heb ik niet en ik weet ook niet wat de trainer wil. Na het vertrek van Klaas-Jan zou het logisch zijn om te kiezen voor een spits maar dit kan ook een flankspeler zijn. Als je bij ons naar de concurrentie voorin kijkt dan is die best groot te noemen. Ik zal niet gauw gaan roepen dat Ajax een bepaalde speler moet halen maar als je dit seizoen naar Eljero Elia van FC Twente kijkt dan zou dat wel eens een goede aanwinst kunnen zijn. Die jongen is echt gegroeid en zou voor elke club een aanwinst zijn’.

Technisch manager Danny Blind lijkt hier een andere mening over te hebben. ‘Wij gaan echt niet met geld smijten en we zullen kijken wat haalbaar is. Bedragen van acht of negen miljoen zullen wij zeker niet gaan uitgeven’.
Nou Mijnheer Blind er loopt in spanje nog wel een transfervrije spits rond. Urzaiz is de naam!

Related posts