Endt hoopt op afscheidsduel maar Ajax praat vandaag met Real over directe overgang Huntelaar

Klaas Jan Huntelaar lijkt zijn laatste duel voor Ajax te hebben gespeeld. ‘Als dat zo is, breekt mijn hart’, aldus teammanager David Endt. ‘Huntelaar is een speler met een enorme impact op het publiek. Een geweldige ambassadeur van Ajax. Altijd bereid om handtekeningen te zetten. Ook als de meute mensen oneindig leek. Een juweel voor de club. Het zou doodzonde zijn als hij nooit meer het shirt van Ajax draagt. Al is het maar voor even.’

Huntelaar zelf gaf vrijdag aan niet onwelwillend te staan tegenover een afscheidsduel. Real Madrid lijkt echter niet aan de wens van Endt te willen voldoen. Sterker nog: Volgens het Algemeen Dagblad praat Ajax vandaag met Real Madrid over een mogelijke directe overgang van Huntelaar naar Madrid. Vandaag hopen de clubs de verzekeringskwestie die daarbij komt kijken te regelen. Ajax wil meewerken als Huntelaar afziet van bepaalde rechten waar Real dan in tegemoet moet komen. Real wil dat de spits in Madrid verder revalideert van zijn enkel-blessure. Een afscheidswedstrijd in Ajax-shirt lijkt er dus helaas ook voor David Endt, niet te komen.

Related posts