Mailtje van politiechef: Samen een feestje bouwen

Tot onze verbazing troffen we onderstaand mailtje in de mailbox van de redactie aan. En als een heuse politie-chef je om een gunst vraag hoe kun je dan weigeren! 😉

Svp verzoek of u onderstaand bericht op u website zou willen plaatsen:

Een paar weken geleden voetbalde Ajax voor de beker tegen FC Volendam. Een wedstrijd die -tot ieders verrassing- werd gewonnen door Volendam. De teleurstelling onder de Ajax fans was groot. Wij zijn blij dat die teleurstelling niet heeft geleid tot relletjes. Sterker nog, onder de feestvierende Volendam supporters bevond zich menig Ajax fan. Samen een feestje bouwen: het kan dus.

Zondag strijden beide ploegen weer in Volendam, maar dan voor de competitie. Wij gaan er van uit dat ook dán de sfeer opperbest zal zijn, ongeacht de einduitslag. Supporters van Ajax en Volendam hebben bewezen samen feest te kunnen vieren. Wij kijken er naar uit.

Joop de Schepper
plaatsvervangend korpschef

Politie Zaanstreek-Waterland

Related posts