Huntelaar niet meer in actie voor Ajax

Huntelaar heeft normaal gesproken zijn laatste wedstrijd voor Ajax reeds gespeeld. ,,Het is nog niet helemaal definitief, maar het is heel reëel dat Huntelaar tot aan 2 januari geen wedstrijden meer voor ons speelt. Het zou hooguit nog om twee duels kunnen gaan en dat risico zal niet meer worden genomen,’’ stelt technisch manager Danny Blind. Ajax – Sparta, het duel op 9 november waarin de spits zijn enkelband afscheurde, gaat zodoende de boeken in als zijn laatste duel.

Huntelaar verwoord het als volgt: Het herstel gaat voorspoediger dan verwacht, “maar ik wil met die enkel geen risico nemen”, aldus Huntelaar tegenoveer de NOS. “Ik wil eerst volledig van die blessure herstellen. Dat is het belangrijkste. De kans bestaat dat ik mijn laatste wedstrijd voor Ajax al heb gespeeld, ja.”

Related posts