Huntelaar doorstaat succesvol medische keuring Real

Niets staat de transfer van Klaas Jan Huntelaar naar Real Madrid nog in de weg. De spits doorstond vanmiddag de medische keuring. Dat bevestigt Real Madrid op haar website. ‘De speler is geschikt. Hij is in optimale conditie’, verklaarde een vertegenwoordiger van het ziekenhuis tegenover RealMadrid.com. Huntelaar arriveerde om 13.15u en doorstond diverse tests.

De Engelse verklaring van de tests zijn: ‘The tests consisted of diverse analyses of blood and urine, an electrocardiogram, ecocardiograma, a magnetic resonance, a radiological study and a clinical exploration in the locomotive apparatus’.

Over de enkel waren de doktoren eveneens te spreken. Volgens hen zit die in de laatste fase van herstel.

Real Madrid zal Huntelaar morgen (donderdag) om 13.00 uur officiëel presenteren.

Related posts