De speler die buiten Spanje hopeloos mislukt is, twijfelt aan slagingskans Huntelaar

Albert Luque twijfelt of Klaas-Jan Huntelaar voldoende kwaliteit heeft om zich snel aan te passen bij Real Madrid. De aanvaller, door Ajax verhuurd aan Málaga, is wel lovend over zijn oud-ploeggenoot. “Hij is iemand die een wedstrijd beslist, kan schieten met beide benen en geen slechte kopper is”, beschrijft Luque de kwaliteiten van El Cazador (de jager), zoals de bijnaam van Huntelaar in Spanje luidt. Of die eigenschappen genoeg zijn om bij Real Madrid te slagen, betwijfelt de Spanjaard.

“Hij heeft kwaliteit, maar ik weet niet of dat voldoende is om zich snel aan te passen in Madrid. In Spanje verdedigt men steviger en is er niet zoveel ruimte en gelegenheid om een wedstrijd te beslissen. Hij is een type Filippo Inzaghi, alleen is hij technischer en is Inzaghi meer een vechter”, aldus Luque in de Spaanse krant El País.

Related posts