Calderon is een vies mannetje: ‘Huntelaar een koopje, hij is 40 miljoen waard’

Ramon Calderon is van mening dat de 27 miljoen euro om Klaas-Jan Huntelaar zijn ‘witte huis’ binnen te loodsen een koopje is geweest. „In werkelijkheid is hij 40 miljoen waard”, zei de voorzitter van Real.

„Dat vroeg Ajax afgelopen zomer ook voor hem tegenover verscheidene clubs. Prijs is altijd een kwestie van vraag en aanbod. Je moet in ogenschouw nemen dat onze technische staf Huntelaar beschouwt als een erg goede voetballer en dat Ajax zijn spits halverwege het seizoen kwijtraakt. Bovendien dwongen de blessures, zeker die van Ruud van Nistelrooij, ons tot het besluit hem te halen.”

Calderon kon nog weinig zeggen over de tweede aanwinst die hij Real Madrid deze winter beloofde. „Ook dat moet een hele goede zijn. Namen ken ik niet, maar ik ga er wel van uit dat we hem voor 4 januari, wanneer de competitie weer begint, binnen hebben. Met het oog op de toekomst is een jonge speler de bedoeling, maar wel een die dit seizoen inzetbaar is in de Champions League.”

Related posts