Bodul: ‘Voor Ajax is het slecht dat Klaas Jan vertrekt’

Nu Klaas Jan Huntelaar vertrokken is naar Real Madrid lijkt de spits van Ajax2; Darko Bodul, op de deur te kloppen. Toch is Bodul niet blij met de transfer van Huntelaar. “Voor Ajax is het slecht dat hij vertrekt”, zo vertelt de spits tegenover highlow.nl.

Door de vele blessures leek het debuut van Darko Bodul twee weken geleden in het bekerduel met FC Volendam te geschieden. Van Basten koos echter voor Evander Sno in de spits. Dat was een teleurstelling voor Bodul, maar hij ruikt nu opnieuw zijn kans. “Ik hoop dat mijn kansen nu komen. Twee weken geleden was ik er al klaar voor, nu ook”, zo onderstreept Bodul nogmaals zijn inzetbaarheid. Niet dat hij zich wil vergelijken met de voor 27 miljoen euro naar Real Madrid vertrokken topscorer. Bodul vindt zichzelf een heel ander type spits. “Ik ben niet dezelfde speler als Huntelaar. Klaas Jan scoort altijd veel. Ik ben een speler die meer aan het teambelang denkt en het team beter wil laten spelen. Maar natuurlijk sta ik er ook om goals te maken, daarvoor ben ik tenslotte spits.”

Related posts