Blind: ‘Van Wolfswinkel en Fall niet aan de orde’

Technisch manager Danny Blind heeft tegenover NOS Studio Sport laten weten dat Ajax met het aantrekken van Dario Cvitanich in de zomer al ingespeeld heeft op het vertrek van Klaas Jan Huntelaar. ‘We hebben in de zomer al geanticipeerd op een eventueel vertrek van Huntelaar en hebben geïnvesteerd in Cvitanich. Het is dus logisch dat hij nu zijn kans krijgt’, aldus Blind.


De vijfde letter van onze mega-prijsvraag

De technisch manager ontkrachtte tevens de geruchten dat Ajax concrete interesse heeft in de spitsen Van Wolfswinkel, Berg en Fall. Blind was gister wel in Denemarken, maar hij deed dit vooral om de details in de transfer van jeugdspeler Christian Eriksen af te ronden. Mocht Ajax een speler aantrekken, dan zal het geen grote investering zijn, volgens de technisch manager.

Related posts