Gerucht: ‘Odense accepteert bod Ajax van 7 miljoen op Baye Djiby Fall’

Gisterenavond meldde Sport1 al dat Danny Blind niet, zoals gewoonlijk, bij hun in de uitzending zit omdat de technisch manager van Ajax in Denemarken naar de 23-jarige spits Baye Djiby Fall van Odense BK ging kijken. Het vertrek van Huntelaar uit Amsterdam maakt de komst van een nieuwe spits noodzakelijk voor Marco van Basten, al liet Danny Blind snel weten dat die wellicht al in huis is met de Argentijn Cvitanich.

Voorzitter Uri Coronel liet maandagavond aan het, doorgaans goed geïnformeerde, Highlow weten dat Marcus Berg geen serieuze optie voor de hoofdstedelingen is. “Hij is een goede spits voor Groningen, maar niet voor Ajax”, aldus Coronel.

Ondertussen lijkt de komst van Baye Djiby Fall bijna beklonken. Ajax zou een bod van 7 miljoen hebben gedaan, en Odense BK zou deze hebben geaccepteerd. Met de spelers zelf zou Ajax er ook al uit zijn. Mogelijk tekent hij een contract tot de zomer van 2012. De Senegalees in Deense dienst scoorde tot nog toe dertien keer in 21 competitieduels voor Odense.

Hieronder een filmpje van Baye Djiby Fall met een mooi herkenbaar achtergrond-muziekjeDe vierde letter van onze mega-prijsvraag

Related posts