Juist Utrecht-aanhang mist groot deel Ajax-Utrecht via Discovery

De Utrechtaanhang liet het zondag massaal afweten om hu club te steunen in de ArenA. Ondanks dat Ajax de kaartjes betaalden en de Domstedelingen dus voor slechts een kleine 13 euro naar de ArenA konden afreizen lieten zij hun team massaal in de steek. Wellicht dachten zij het duel toch wel via Discovery Channel te kunnen kijken. Maar zij kwamen voor een groot deel bedrogen uit!

Juist bij een flink deel van Midden-Nederland ging Discovery tijdens de wedstrijd voor geruime tijd op zwart, zo meldt het Algemeen Dagblad. Na een kwartiertje ging het scherm op zwart. Pas in de tweede helft was er weer verbinding. De storing, die niet van toepassing was op abonneezender Eredivisie Live, deed zich juist voor in de stad Utrecht en enkele omliggende steden en dorpen. Alsof het zo moest zijn: lakzichheid van de aanhang werd niet beloond!

Related posts