Huntelaar zou rond zijn met Real

De Spaanse kranten El Mundo Deportivo en AS weten het zeker: de overgang van Klaas Jan Huntelaar naar Real Madrid is definitief. De 25-jarige Huntelaar zou op dit moment bezig zijn met de laatste details van zijn contract en mogelijk morgenmiddag al gepresenteerd worden in Bernabeu.

De spits van Ajax zou per januari uitkomen voor ‘De Koninklijke’. Huntelaar zou de eerste keus zijn van technisch directeur Pedrag Mijatovic als vervanger van Ruud van Nistelrooij en passen in het voornemen van voorzitter Calderon om in de winterstop twee talentvolle spelers naar de Spaanse hoofdstad te halen. Ajax zou rond de 20 miljoen euro voor hun spits ontvangen.

Huntelaar, die nog herstelt van een gescheurde enkelband, is voor Real met name interessant omdat hij ook in de Champions League kan spelen. De international kwam dit seizoen immers niet voor Ajax uit in het kampioenenbal.

Related posts