Gezeik over massaal negeren rookverbod door Ajax-aanhang

Ajax-supporters negeren massaal het rookverbod in de Arena. Dat weten wij al ruim een half jaar en nu heeft ook AT5 het ‘ontdekt’. Per 1 juli mag er in het stadion niet meer gerookt worden, ook niet als het dak van de Arena open is. Maar ondanks dit verbod wordt er tijdens de wedstrijden gewoon doorgerookt. Welke straf de rokende fans boven het hangt is niet bekend, maar wel is duidelijk dat het roken en blowen er voor de vaste supporters gewoon bij hoort.

De ArenA is overigens, samen met het Gelredome, de enige twee stadions waar niet gerookt mag worden. Dat komt omdat het afsluitbare openbare gelegenheden zijn. Een reden van niks natuurlijk want zelfs met het dak open mag er niet gerookt worden! In de rest van de stadions in Nederland mag wel gewoon gerookt worden. Gek hè, dat fans dan in de ArenA ook massaal dit onzin-verbod aan hun laars lappen!

> Bekijk hier de video over roken in ArenA (AT5/AD)
> Rookbeleid ArenA zorgt voor flashback naar hasj, coke en pillen-actie

Related posts