Media begint nu al hetze tegen Ajax supporters die naar Hamburg reizen

De Telegraaf is nu al begonnen om de Ajax supporters die naar Hamburg reizen onder een vergrootglas te leggen, en alles zwaar te overdrijven. Volgens de telegraaf zitten er onder deze supporters een aantal bij die erger zijn dan Hooligans, dit is echt klinklare onzin alle supporters die in Hamburg aanwezig zijn, zijn allemaal geregistreerd bij Ajax en wij vragen Ajax dus om deze berichten te ontkrachten!! lees hieronder het hele artikel:

De Duitse politie doet er donderdag alles aan om supportersproblemen bij de UEFA Cup-wedstrijd tussen Hamburger SV en Ajax te voorkomen. In totaal zijn achthonderd politiemensen vrijgemaakt om de orde te bewaren.

Naar verwachting komen drieduizend fans van Ajax naar Hamburg. „Ongeveer zevenhonderd van hen staan bekend als probleemsupporters”, aldus politiewoordvoerder Ralf Meyer. „Daarbij moet je niet uitgaan van hooligans, maar zelfs een niveautje erger.”

De supporters van Ajax worden bij aankomst opgevangen door de Duitse politie. „We begeleiden ze direct daarna naar het stadion”, aldus Meyer, die rekent op tweehonderd ‘gewelddadige’ fans van HSV. „We gaan ervan uit dat het uiteindelijk allemaal goed zal verlopen. Ajax heeft dit seizoen al meerdere uitwedstrijden gespeeld zonder problemen.”

Related posts