Alderweireld wel mee naar Hamburg, Rommedahl niet

Dennis Rommedahl zal niet met Ajax afreizen naar Duitsland voor het UEFA Cup-treffen met Hamburger SV. Trainer Marco van Basten heeft de buitenspeler – net als tegen AZ – niet opgenomen in zijn wedstrijdselectie.

Toby Alderweireld zit wel in de achttienkoppige selectie van Ajax. De verdediger neemt de plek in van Vurnon Anita, die tegen AZ op de bank zat. Alderweireld speelde nog nooit in het eerste elftal.

Ajax speelt donderdag zijn derde groepsduel in de UEFA Cup. Het HSV van Martin Jol is in Hamburg de tegenstander.

De complete selectie voor het duel in Hamburg:
Kenneth Vermeer, Hans Vonk, Urby Emanuelson, Bruno Silva, Oleguer, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen, Rasmus Lindgren, Kennedy Bakircioglu, Miralem Sulejmani, Gregory van der Wiel, Luis Suarez, Gabri, Eyong Enoh, Leonardo, Evander Sno, Robbert Schilder en Toby Alderweireld

Related posts