Maduro overweegt vertrek bij Valencia

Hedwiges Maduro heeft het niet meer naar zijn zin in de sinaasappelstad Valencia. De middenvelder komt nauwelijks nog voor in de plannen van coach Unai Emery. Maduro die halverwege vorig seizoen werd gehaald door Ronald Koeman, kan niet rekenen op een basisplaats bij Los Ché.

Maduro hoopt dat hij dit jaar nog speelminuten krijgt bij de huidige nummer vier van de Primera Division. ‘Tegen Sevilla mocht ik de laatste tien minuten meedoen en dat waren mijn eerste speelminuten in de competitie. Ik heb mijn best gedaan al kan ik in tien minuten niet laten zien waartoe ik in staat ben’, aldus de middenvelder in de Spaanse sportkrant AS.

Maduro weet ook dat hij niet de minste spelers voor zich heeft op de middenveldpositie. ‘Dat klopt inderdaad. David Albelda en Carlos Marchena spelen ook centraal op het middenveld en krijgen op dit moment meer vertrouwen van de coach. Ik zal rustig afwachten tot de kerst en wil dan mijn conclusie trekken. Ik concentreer mij volledig op Valencia nu maar als ik niet vaker aan voetballen toe kom dan ga ik verder kijken’, aldus het jeugdexponent van Ajax.

Bron:Voetbalzone.nl

Related posts