Huntelaar herstelt goed van enkelblessure

Klaas-Jan Huntelaar heeft maandagochtend voor het eerste weer met de bal getraind. De trefzekere Ajax-spits is herstellende van een enkelblessure. Zelf is de aanvaller optimistisch gestemd over zijn herstel.

Huntelaar melde zich vanmorgen weer op de trainingsvelden naast de Arena. ‘Het gaat steeds beter moet ik zeggen. Ik moet wel oppassen dat ik niet teveel doe want het gevoel is namelijk wel goed. Vandaag is de eerste training en ik moet nu afwachten hoe de enkel daarop reageert’, aldus Klaas-Jan na de maandagtraining.

Of Huntelaar al een wedstrijd op het oog heeft om zijn rentree te maken laat de spits weten, ‘ Ik richt me niet echt specifiek op een wedstrijd of bepaalde datum. Je moet niet vergeten dat de enkelband volledig was afgescheurd en ondanks dat het gevoel goed is nu staat er toch een herstelperiode van zes weken voor. Natuurlijk wil ik zo snel mogelijk weer deel uitmaken van de selectie, maar dat het nu eerst goed geneest dat is het belangrijkste’.

Huntelaar liep de kwestuur op in het Eredivisie-duel met Sparta van twee weken geleden. Bij een onschuldig sprintduel ging de Ajax-aanvaller geheel door zijn enkel.

Bron: Ajax.nl

Related posts