‘Eindhoven-tribunaal’ legt Lazovic ‘zwaarst mogelijke straf op’

Danko Lazovic moet flink boeten voor zijn woede-uitbarsting richting trainer Huub Stevens afgelopen zondag tijdens de wedstrijd Ajax-P$V. De Eindhovense club laat op haar officiële website weten dat de Servische spits de ‘zwaarst mogelijke straf’ krijgt opgelegd. Lazovic bezigde onder andere teksten als ‘Ik neuk je moeder’ richting zijn trainer (zie eerdere bericht). Je zou denken dat hij dan ontslagen wordt maar het Joegoslavië tribunaal in Eindhoven heeft kennelijk andere normen dan de collega’s in Den Haag als het gaat om ‘de zwaarste straf’. Lazovic krijgt een flinke geldboete en o ja; hij moet vandaag op audiëntie komen bij zijn grote vriend Huub Stevens. Zou ma Stevens toevallig ook aanwezig zijn bij die gelegenheid? En zo ja; Krijgt Lazovic dan wellicht inderdaad een zware straf door zijn woorden in daden om te moeten zetten bij de hoog-bejaarde?

.

Related posts