Meer Ajacieden actief tijdens oefeninterlands
Suarez en Silva doelpuntloos gelijk met Uruguay tegen Frankrijk

Onder een striemend fluitconcert verliet Frankrijk na negentig minuten het veld in het Stade de France. De oefeninterland tegen Uruguay eindigde zonder doelpunten. Ajacied Luis Suarez kreeg de beste kansen voor Uruguay. Halverwege de eerste helft probeerde hij met een prachtige omhaal en net na rust krulde hij de bal net naast het doel.

Suarez werd na 69 minuten vervangen door Sebastian Abreu. Ajax-ploeggenoot Bruno Silva maakte de negentig minuten wel vol.

Overige oefeninterlands Ajacieden:
Dennis Rommedahl verloor met Denemarken met 0-1 van Wales. Craig Bellamy maakte een kwartier voor tijd het enige doelpunt van de wedstrijd. Het België van Jan Vertonghen en Thomas Vermaelen kwam bij Luxemburg niet verder dan een 1-1-gelijkspel. Kevin Mirallas zette de Rode Duivels na 23 minuten op voorsprong, maar Luxemburg kwam direct na rust via Mario Mutsch weer op gelijke hoogte.

Related posts